massage bij kankerMassage bij kankerDe massage is geheel veilig en kan eigenlijk altijd worden ondergaan. (behalve als je koorts hebt) ook tijdens een chemo of radiotherapie behandeling. Het is gericht op de ontspanning. In overleg met jou, stem ik af waar de behoeften liggen, daarop richt ik mijn massage.

Warmte, ontspanning, zachte muziek en loslaten van stress, zijn de sleutelwoorden.


Het is ook mogelijk om je thuis te bezoeken, mocht vervoer lastig zijn. Of je bent in een fase gekomen dat het energieniveau te laag voor je is, om dingen te ondernemen.


Bij bezoek aan huis hanteer ik een toeslag van €10 + €0,19 per kilometer. De kennismaking is gratis, daarna gaat het normale tarief in (€80 per consult).

Voor massages aan huis, heb ik een mobiele massagetafel en breng alle benodigdheden zelf mee.


Ik sta open voor een vrijblijvende kennismaking!Mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering, mits je aanvullend verzekerd bent. Zie 'zorg alternatieve geneeswijze' in de polis van je zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij een erkende beroepsvereniging VBAG. Mijn consulten vallen onder het 'natuurgeneeskundig consult'.


Je krijgt aan het einde van je consult een nota per email, die je binnen 7 dagen dient over te maken. Ik werk op met het sturen van een tikkie op je verzoek.

Kamer van Koophandel-nummer 61918911

RABO: NL50RABO0313146195

BIC: RABONL2U

AGB-code: 90100373

VBAG licentie: 2150403

Joubertweg 14

6861 DN

Oosterbeek