Over mij


Wie ben ik?

Mijn naam is Eugènie Wijburg, ik woon sinds 2009 in het mooie Oosterbeek. Daar woon ik met mijn man en 2 prachtige dochters.

In contact zijn met mensen heeft me altijd gefascineerd, in mijn werk maar ook in de dagelijkse omgang met mensen. Het coachen, motiveren en begeleiden van mensen loopt als een rode draad  door mijn leven. Het is dan ook mijn kracht en het geeft mij de juiste energie. Mijn gevolgde studies hebben allemaal een link met gezondheid en de psyche van de mens. Het lichamelijke, menselijke contact is een belangrijk onderdeel hiervan;  lichaamsgerichte aanpak; massage.

Hier volgt een kort overzicht van de belangrijke studies die ik gevolgd en behaald heb;

In 1992 ben ik gestart met de A-inservice verpleegkundige opleiding, daarna heb ik de specialisatie tot kinderverpleegkundige gevolgd. De HBO-V, bachelor-verpleegkunde heb ik behaald in 2003. Ik ben in het bezit van een actuele BIG-registratie. Ik ben gediplomeerd sportmasseur en heb een specialistische opleiding Massage bij Kanker gevolgd. Tevens heb ik in 2013 twee HBO opleidingen 'Stresscounseling' en 'Vernieuwend coachen' gevolgd. Op dit moment volg ik een post-HBO opleiding tot Intergrative Medicine zorgverlener en leefstijlcoach/positieve gezondheid. Ik ben aangesloten bij een beroepsvereninging VBAG en volg scholing en intervisie om mijn kennis up to date te houden.

Voor mijn complete CV klik hier

Eigen Praktijk


Acht jaar geleden werkte ik als pedagogisch adviseur. Ik kon mijn passie in mijn werk niet meer vinden en heb ontslag genomen. Ik wilde mijn dromen najagen. Ik miste het echte, menselijk contact. Ik heb de kans gekregen en gepakt om weer te gaan voelen; 'wat is mijn passie'? En dit is het resultaat!

Hospice


Ik heb tot eind 2018 gewerkt  als verpleegkundige in het hospice in Bennekom, dit naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk. Ik heb veel ervaring opgedaan in de palliatieve en terminale zorg. Met deze baggage kan ik mensen die vragen of advies nodig hebben, in deze fase, optimaal begeleiden.


Live the life you love, love the life you live.

Kamer van Koophandel-nummer 61918911

RABO: NL50RABO0313146195

BIC: RABONL2U

AGB-code: 90100373

VBAG licentie: 2150403

Joubertweg 14

6861 DN

Oosterbeek